Lorenzo Pellegrini poate ajunge în Premier League. Fotbalistul este dorit de Manchester United și Arsenal

AS Roma ar putea rămâne fără un fotbalist important în această iarnă. Lorenzo Pellegrini (22 de ani) poate ajunge în Premier League, unde este dorit de două forţe, Manchester United şi Arsenal. Potrivit presei din Anglia, mijlocaşul are o clauză de reziliere de aproximativ 35 de milioane de euro, scrie Mediafax.

Fotbalul italian propune un nou produs de valoare. Pellegrini este văzut ca un viitor titular al echipei mari a naţionalei Italiei, pentru care a bifat deja 9 prezenţe. Siguranţa defensivă şi apetitul din compartimentul ofensiv sunt principalele argumente care l-au adus în vizorul marilor forţe ale Europei. În acest sezon a demonstrat că este capabil să se impună în faţa unor fotbalişti de clasă. Nzonzi, De Rossi şi Cristante sunt adversarii săi de pe post la AS Roma.

Pellegrini este un produs al Academiei AS Roma. A trecut pe la echipele U17 şi U19, dar a fost cedat la Sassuolo, în 2015, pentru 1.25 de milioane de euro. S-a întors la Roma în 2017, în schimbul a 10 milioane de euro.

În acest sezon a prins 15 meciuri şi şi-a trecut în cont cifre foarte bune. A marcat de două ori şi a oferit 6 pase decisive. Transfermarkt îl cotează la 35 de milioane de euro.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*

* Copy This Password *

* Type Or Paste Password Here *

33,371 Spam Comments Blocked so far by Spam Free Wordpress

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>