MARE PERICOL DE TESTARE POZITIV CU CORONAVIRUS-COVID, LA AUTOMECANICA MORENI SI UZINA MECANICA MIJA, JUDETUL DAMBOVITA

Un delegat de la Cluj, cadru militar, s-a deplasat pe linie profesionala la cele doua unitati de fabricat armament si a dezinformat in ceea ce priveste contactul cu vreo persoana care a fost in strainatate.

     Mai mult, soacra sa a fost la schi in Austria pe data de 11 martie 2 020 si a fost testata pozitiv la coronavirus-COVID-19, punand in mare pericol de investare cu boala personalul de la cele doua uzine dambovitene.

Liderul sindical de la Automecanica Moreni, Constantin Bucuroiu, a precizat: Eu am anuntat ME si ROMARM (…). Asta a fost o chestie care ne-a dat peste cap  si nici nu a scris in declaratie pe propria raspundere” ca nu a avut niciun vreun contact.

,,Problema este ca el a intrat in contact cu multa lume, el a venit pentru multe lucrari in colaborarea noastra permanenta-transportoare si va dati seama ca a venit in contact cu banda de montaj si cu cei de la Service, si cu cei de la CTC. O nebunie. (…)

Noi ne-am luat toate masurile sa fie bine si uite ca ne-a bulversat treaba asta. Am oprit activitatea pentru o saptamana (…) sa nu mai fie toti la un loc, macar sa-i protejam pe ceilalti.

Dar sa vedem daca lucrurile ies si la el pozitiv, pentru ca in cazul acesta trebuie sa testam toti salariatii de la Automecanica Moreni.

                                                                                                 Petre Dragutoiu

 

    

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata