MESAJUL PRESEDINTELUI ROMANIEI KLAUS WERNER IOHANNIS LA INCEPUTUL ANULUI SCOLAR 14 SEPTEMBRIE 2020 IN PANDEMIE

     Presedintele Romaniei a analizat debutul anului scolar in pandemie, realizand pentru elevi, cadre didactice si parinti masuri concrete anti COVID-19, precum purtatul mastilor, distantarea fizica la mai putin de 1,5 metri, spalarea pe maini si dezinfectia cu sapun cel putin 20 de secunde.

     De asemenea, elevii vor folosi invatarea folosind culorile procentuale verde, galben, rosu, pentru cei de clasa a XII, la examenul de Bacalaureat si cel de clasa a VIII-a la Evaluarea Nationala.

Se vor folosi tablete,peste 80 ca numar si laptopuri, de asemenea table interactive si digitalizarea, elevii protestand pentru dotarea cu logistica corespunzatoare.

In acelasi timp, politisti din Departamentul de Ordine si Siguranta Publica, din Cabinetul prim ministrului Guvernului Liberal, Ludovic Orban, coordonat de presedintele PNL Dambovita, Virgil Guran, a intreprins masuri concrete, prelungind starea de urgenta si starea de alerta.

Comisari din serviciile de forta au fost demisi si restructurati, exemplu Liviu Stoica, secretarul de stat Berbeceanu, Miron, Gavris.

Petre Dragutoiu

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata