MINISTRUL SANATATII, EC. SORINA PINTEA, LA PUTIN TIMP DUPA ANULAREA VIZITEI IN DAMBOVITA, NE-A NUMIT : ,,POPOR DE INFRACTORI”

     La putin timp dupa anularea vizitei de lucru in judetul Dambovita, din motive obiective au precizat reprezentanti ai CJD, probabil electorale, ministrul Sanatatii, ec. Sorina Pintea, fost director de spital judetean, si senator, ne-a numit pe toti ,,popor de infractori”, in spatiul public !?

     A lasat oameni politici, jurnalisti, din unitati sanitare, ,,intreg poporul”, ,,ca la dentist”, adica cu ,,gura cascata”, numai pe cei de la PSD, nu, deoarece in secunda urmatoare premierul Viorica Vasilica Dancila trebuia sa-i solicite demisia, ne-au declarat numerosi damboviteni cu care am discutat, mai ales din opozitie, respectiv PNL.

Evident, a venit si explicatia cu scoaterea din context, data de ministru, cand a propus modificarea amenzilor pentru nerespectarea masurilor igienico-sanitare si depasirea timpilor de stationare in unitatea de primiri urgente, dar care ,,nu tine”, deoarece s-a exprimat clar : ,,Va spun sincer, suntem un popor de infractori.”

Si Presedintele Romaniei, Klaus Werner Iohannis a precizat, l-a solicitarea jurnalistilor si a opiniei publice : ,,Daca avem un partid si un guvern care fac parte din categoria nummita de domnia sa, poate ar face mai bine sa plece acasa si sa ne lase pe noi romanii, sa ne construim viitorul.”

                                                                             Petre Dragutoiu

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata