NOI PROMISIUNI. DE DATA ACEASTA DESPRE PIAȚA TRICOLORULUI DIN CENTRUL ORAȘULUI TÂRGOVIȘTE

De săptămâna viitoare ar trebui să inceapă renovarea și modernizarea Pieții Tricolorului din municipiul Târgoviște. Durata de execuție este de 9 luni iar bugetul alocat este de 6 milioane de lei.

„Licitația este finalizată deja, sper să avem un constructor care să-și facă treaba, oricum discuția pe care am avut-o a fost că nu va începe lucrările până nu are și stocurile de materiale la dispoziție, astfel să nu ne trezim că se apucă să sape și după aceea nu mai continuă excuția, cum era să se întâmple la Piața Mihai Viteazul…” declară primarul orașului Cristian Stan.

Aproximativ cu un an în urmă, constructorul care a câștigat licitația pentru renovarea și modernizarea Pieții Mihai Viteazul, s-a apucat de renovarea pieții însă nu avea materiale în stoc.

Faptul acesta dovedește că la mijloc are loc o spălare de bani din partea primăriei, bani publici pe care noi cetățenii îi plătim.

Cristian Stan de asemenea declară că în prim plan ca proiecte sunt vizate iarăși Parcul Mitropoliei și Pața Miahi Viteazul, proiect care trebuia să fie finalizat de mult.

La Piața Tricolorului se schimbă tot ceea ce înseamnă pardoseală, va fi pardoseală de granit, se va lucra la fântâni, spațiul verde va fi regândit, vor fi făcute mai multe fântâni.

„O să prezint proiectul cât de curând, o să vă prezint într-o conferință de presă cum va arăta peste 9 luni această zonă” a mai declarat primarul orașului Cristian Stan.

Să sperăm că de data aceasta nu sunt minciuni cum a fost în privința Parcului Mitropoliei și a Pieței Mihai Viteazul.

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata