POLIȚIȘTII DIN TITU AU REȚINUT, IERI DUPĂ – AMIAZĂ, PENTRU 24 DE ORE, DOI BĂRBAȚI, UNUL DIN BOLINTIN VALE ȘI ALTUL DIN ODOBEȘTI, BĂNUIȚI DE SĂVÂRȘIREA INFRACȚIUNII DE FURT CALIFICAT

Potrivit unui comunicat IPJ Dâmbovița, astăzi, ambii bărbați  vor fi prezentați Parchetului de pe lângă Judecătoria Răcari pentru dispunerea de măsuri preventive.

“În această după-amiază, polițiștii din cadrul Poliției Orașului Titu au reținut pentru 24 de ore, pe bază de ordonanță, doi bărbați (unul de 21 de ani, din Bolintin Vale, jud. Giurgiu și celălalt de 30 de ani, domiciliat fără forme legale în Odobești), bănuiți de comiterea infracțiunii de furt calificat.

Astăzi, 15 octombrie, cei în cauză vor fi prezentați Parchetului de pe lângă Judecătoria Răcari pentru dispunerea de măsuri preventive. Bărbații sunt bănuiți că, în noaptea de 13 spre 14 octombrie a.c., ar fi sustras o porcină și un acumulator auto de la o parte vătămată din localitatea Sălcuța. Prejudiciul cauzat a fost recuperat și restituit părții vătămate.

De asemeea, tânărul de 21 de ani este cercetat și sub aspectul săvârșirii infracțiunii de conducere pe drumurile publice a unui autovehicul de către o persoană care nu poseda permis de conducere pentru nicio categorie de vehicule”.

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata