Preşedintele PNL, Ludovic Orban, conferinta de presa la Târgovişte si intalnire cu cetatenii.

Președintele PNL, Ludovic Orban, a fost miercuri prezent la Târgoviște, în județul Dambovița, unde  s-a întâlnit cu aleșii locali, membrii și simpatizanții PNL.

Intr-o conferinta de presa, sustinuta la sediul PNL Dambovita, alaturi de presedintele PNL Dambovita, Guran Virgil si presedintele PNL Targoviste, Cotinescu Aurelian, că referendumul din data de 26 mai „e vital” pentru că dă posibilitatea românilor să interzică, prin votul lor, amnistia şi graţierea.

„Infractorii din jurul lui Dragnea sunt speriaţi de referendumul iniţiat de preşedinte, ca dracul de tămâie. Şi încearcă prin toate mijloacele posibile să îi împiedice pe români să vină la vot şi să voteze ‘da’ la acest referendum (…). Acest referendum este vital pentru o evoluţie sănătoasă a societăţii româneşti, pentru că dă posibilitatea românilor să interzică, prin votul lor masiv la referendum, amnistia şi graţierea. Şi prin acest vot ‘da’ la referendum, de interzicere a amnistiei şi graţierii, să le trasmită mesajul către toţi cei implicaţi în viaţa publică sau care vor să se implice în viaţa publică că dacă fură vor fi pedepsiţi”, a afirmat liderul PNL.

Orban a vorbit şi despre a doua întrebare de la referendum.

„Şi a doua întrebare este o întrebare extrem de importantă pentru că cetăţenii români pot să interzică prin votul lor agresiunea sistematică prin ordonanţe de urgenţă emise de Guvernul PSD-ALDE împotriva Justiţiei, împotriva independenţei Justiţiei, împotriva drepturilor şi libertăţilor fundamentale ale românilor şi împotriva liberului acces al românilor la Justiţie”, a precizat liderul liberal.

Ludovic Orban a mai spus că dacă nu se întruneşte cvorumul necesar la referendum, există riscul ca politicienii să înţeleagă „că e voie la furat în România”.

Dupa conferinta de presa, Ludovic Orban impreuna cu Virgil Guran, presedintele Filialei Dambovita si Aurelian Cotinescu, presedintele org. Targoviste ale P.N.L, precum si numerosi alti liberali au mers prin oras, discutand cu cetatenii intalniti, care i-au intampinat, cei mai multi, cu prietenie, simpatie si incredere.simpatie si incredere.

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata