PSD-ISTI, ACTUALI SI FOSTI SEFI, ,,SE DAU IN GAT” PENTRU CORUPTIE SI IN JUDETUL DAMBOVITA

Cazul Proiectului POIM, al Companiei de Apa Targoviste, care consta in realizarea canalizarii si alimentarii cu apa a 53 de localitati din Judetul Dambovita, calculat la o valoare de 320 milioane euro, ajuns in faza de certificate pentru urbanism, a devenit un ,,mar al discordiei”intre presedintele CJD, Alexandru Oprea, si fostul presedinte CJD si PSD, senatorul Adrian Tutuianu, actual presedinte ProROMANIA Dambovita.

Acuzatia lui Alexandru Oprea, fost si sef in SRI Dambovita, ca o ,,razbunare”ca Adrian Tutuianu a ,,orchestrat” suspendarea sa din PSD este ca acesta s-a ocupat cu ,,trafic de influenta” si evident obtinerea de foloase necuvenite, prezentata in conferinta de presa :

,,Pe proiectele europene nu merge dupa stiinta de carte de la Miclosanii Mici (n.r.,localitate de origine a senatorului Adrian Tutuianu), merge dupa normele UE, nu se depune proiectul pe sectiuni ci in integrum si este evaluat de consultanti (…)

Ii transmit d-lui senator Breloc ca nu cu mine s-a intalnit in Bucuresti, la o carciuma, ca sa negocieze POIM si stie bine cu cine s-a intalnit. Nu cu Alexandru Oprea s-a intalnit pe marginea unei piscine, dintr-un cartier al Targovistei, ca sa negocieze comisioanele de la Compania de Apa (…)

si daca este cazul o sa vorbesc pe fata organelor de ancheta carora le cer public sa se sesizeze asupra activitatilor infractionale desfasurate de acest asa zis politician, trafic de influenta pe care il exercita cu prisosinta.

(…) Nu inseamna ca daca n-am vorbit pana acum nu-i cunosc activitatea infractionala, dar e un Dumnezeu sus.”

Razbunarea acumulata sub presiune impotriva senatorului Adrian Tutuianu, reiese si din faptul ca prin suspendarea din PSD a pierdut si functia de presedinte CJD.

Si mai adauga : ,,trebuia sa fiu parlamentar. Am ramas pentru ca acest individ si-a dorit mai mult decat a putut, a venit la Bucuresti ca sa-si faca loc in politica mare insa a esuat lamentabil.

Aceluiasi domn Breloc al politicii dambovitene eu ii aduc aminte o replica celebra dintr-un film, BD in Actiune, <<cand se imbata face sesizari>>. Asa face si domnul Adrian Tutuianu.”

                                                                                         P.L.D

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata