RASPUNSURI LA PROBLEME ACTUALE ECONOMICO-SOCIALE SI POLITICE PREZENTATE DE PRESEDINTELE PNL DAMBOVITA, VIRGIL GURAN,IN SPATIUL PUBLIC

     Devenit un interlocutor frecvent invitat al mass-media nationala si locala, presedintele PNL Dambovita, Virgil Guran, tocmai pentru corectitudinea si obiectivitatea raspunsurilor, a dialogat recent avand in vedere si functiile de vicepresedinte PNL, la nivel national, parlamentar si consilier pe probleme de ordine si siguranta publica al prim ministrului Ludovic Orban.

     A inceput raspunsurile prompt: ,,Nu stiu acum acuzatiile (n.r., pentru o probabila motiune de cenzura initiata de PSD), dar déjà le stiu pe de rost. Imprumuturi am facut sa platim datoriile si scadentele. Deranjant este ca folosesc motiunile si vin cu acuzatii nefondate.”

In legatura cu dublarea alocatiilor pentru copii de la 1 august 2020 si majorarea punctului  pensiilor cu 40% de la 1 septembrie, presedintele PNL Dambovita, Virgil Guran a mentionat: ,,Dublarea alocatiilor si majorarea pensiilor se vor stabili la momentul respectiv (…) Depinde de cum va evolua economia (…) pentru ca banii se duc in investitii.

In legatura cu intrebarile despre spitale a precizat ca este important sa fie un sistem concurential intre spitalele din domeniul public si cel particular: ,,Solutia este sa se deconteze aceeasi suma la un spital de stat si unul particular.

S-a mai referit la rolul important al IMM-urilor pentru relansarea si restructurarea economiei, iar Guvernul Liberal le-a ajutat prin intermediul bancilor, si procesul continua; de asemenea, despre somajul tehnic si agricultura,respective irigatii si procesare a produselor romanesti.

Cu privire la cererea datelor din cartea de identitate si numarul de telefon la terasele pentru servirea populatiei, a mentionat ca nu este normal, scrie in lege cine are dreptul sa legitimeze. Prelucrarea datelor este strict limitata de lege.

                                                                                         Petre Dragutoiu

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata