REDUCEREA NUMARULUI DE FUNCTIONARI PUBLICI PRIN DIGITALIZAREA SERVICIILOR, ESTE O SOLUTIE A PNL

     Presedintele Organizatiei Judetene PNL Dambovita, Virgil Guran, a mentionat la Targoviste, recent, ca in situatia electorala in care liberalii vor prelua guvernarea, se va trece si la digitalizarea tuturor posturilor de functionari publici, deoarece numarul bugetarilor la nivel national a trecut de 1 200 000 de persoane.

     In acelasi timp a subliniat ca nu se vor face disponibilizari ale acestora, selectarea fiind facuta prin iesirea la pensie si blocarea posturilor, paralel cu procesul de digitilizare.

A dat si un exemplu, ca unde sunt acum aproximativ 50 de casieri pentru efectuarea platilor, prin digitilizare ar fi suficienti numai 2-3 peroane care sa supravegheze realizarea operatiilor : ,,Nu ca ne vom ocupa noi sa dam afara pe toata lumea. Acestea sunt lucruri aruncate (n.r., de opozitie), ca noi vom scadea salarii si pensii.”

                                                                                                           M.P

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*

* Copy This Password *

* Type Or Paste Password Here *

33,371 Spam Comments Blocked so far by Spam Free Wordpress

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>