SENATORUL PNL FLORIN CITU A PREZENTAT MOTIUNEA DE CENZURA IN PARLAMENT. PRESEDINTELE PNL DAMBOVITA, VIRGIL GURAN, A AVUT O NOUA INTERVENTIE TEMATICA IN SPATIUL PUBLIC

     Motiunea de cenzura a Opozitiei, realizata cu contributia esentiala a PNL a fost citita si prezentata in Parlamentul Romaniei de catre senatorul PNL, Florin Citu. Din sala au fost numerosi ,,alesi ai neamului” absenti, din partea PSD, inca partid de guvernamant pana joi, 10 octombrie 2 019, cand se asteapta ca sa se intruneasca si chiar depaseasca numarul de 233 de voturi necesare, dupa cum a precizat Ludovic Orban, presedintele PNL.

     Printre cele mai importante puncte ale motiunii de cenzura s-au numarat nerespectarea propriului program de guvernare de catre PSD, imprumuturile grele cu dobanzi mari facute de Guvern pentru a putea face platile salariilor bugetarilor si pensionarilor si indatorarea generatiilor viitoare, nerealizarea investitiilor in economie, infrastructura, unitati de invatamant, sanatate etc.

Presedintele PNL Dambovita, Virgil Guran, a afirmat din nou in spatiul public, respectiv mass-media nationnala-TV, ca aceste probleme sunt reale si si-a exprimat increderea si optimismul ca motiunea de cenzura va fi votata, ca si presedintele PNL, Ludovic Orban.

De asemenea, referitor la drepturile si libertatile omului a mentionat : ,,Eu cred ca fiecare dintre noi trebuie sa respectam functia daca nu respectam omul”, dar a subliniat ca toti cetatenii sunt obligati prin lege sa respecte drepturile si libertatile omului, care ocupa un loc central in doctrina politica a PNL.

Intrebat de mediator TV, presedintele PNL Dambovita a mai mentionat : ,,Orice om politic poate sa faca o declaratie politica, sa ceara demisia unui parlamentar si chiar si a Presedintelui”(n.r., la nivel de principiu).

                                                                                     Petre Dragutoiu

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata