SINDICATELE DIN INDUSTRIA DE APARARE NATIONALA, FOARTE BINE REPREZENTATA IN JUDETUL DAMBOVITA, SOLICITA UN MINISTER PROPRIU

     Industria Nationala de Aparare este foarte bine reprezentata in Judetul Dambovita, prin Automecanica Moreni, Uzina Mecanica Mija si Uzina Dragomiresti.

     Presedintele Aliantei Sindicatelor din Industria de Aparare Nationala, Constantin Bucuroiu este lider si la Automecanica Moreni, iar la invitatia sa, ministrul Apararii Nationale, Nicolae Ciuca, a vizitat in aceasta perioada unitatea, unde s-a intalnit si cu alti presedinti de sindicat de la unitati de profil din tara.

Pe langa discutiile despre dezvoltarea mai accentuata a industriei de aparare nationala, si primirea de comenzi, aplicarea celor mai noi descoperiri tehnico-stiintifice, pentru a creste constant si exportul, s-a solicitat si un minister propriu in Cabinetul prim-ministrului Guvernului Liberal, Ludovic Orban.

In prezent Industria Nationala de Aparare este subordonata Ministerului Economiei, de la care primeste comenzi pentru productie.

Liderul Constantin Bucuroiu a mentionat : ,,Propunerea noastra , a sindicatelor din industria de aparare este sa luam modelul unor tari care au creat ministerul industriei nationale de aparare (…)

Ministrul Economiei, Virgil Popescu, se ocupa foarte mult de energie pentru ca e normal (…) Ca sa devenim o tara responsabila ne trebuie sa avem o armata bine dotata , echipata si pregatita? Pentru asta ar trebui sa avem un minister al industriei de aparare.”

                                                                                                  P.D

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata