TREI AUTOBUZE AU FOST INCENDIATE INTENTIONAT IN NOAPTEA TRECUTA, 23-24 IUNIE, 2020, IN FOSTA AUTOGARA ,,MONDOTRANS”TARGOVISTE

     Trei autobuze au fost incendiate intentionat in noaptea trecuta, 23-24 iunie, 2020, in fosta autogara ,,Mondotrans”, dupa cum a precizat colonel Eduard Telea, purtator de cuvant, Inspectoratul pentru Situatii de Urgenta ,,Basarab I”Dambovita, pentru mass-media locala si centrala.

     Acesta a mentionat ca pompierii s-au deplasat cu 2 autospeciale cu apa si spuma si a stins incendiul in jurul orei 1.00, astazi, 24 iunie, cand s-a si constatat ca incendiul a fost pus intentionat.

La intrebarea unui moderator Tv daca focul a fost pus la comanda, colonel Eduard Telea a afirmat : ,,De aceasta se ocupa organele in drept, politia…Noi am stabilit intentionalitatea. Actiunea intentionata nu stim daca este la comanda, asta nu stabilim noi, pompierii.

Autobuzele au fost distruse de incendiu aproape in intregime, si amintim ca un fapt asemanator a avut loc in aprilie 2019, cu 2 autobuze, in acelasi loc din municipiul Targoviste. Ne intrebam ce face schimbul de noapte al Politiei Locale Targoviste, in atributiile careia intra si siguranta si paza orasului si cetatenilor pe timp de noapte, mai ales ca salariile le-au crescut exponential si concureaza cu ale politistilor Inspectoratului ?!

     P.D.L

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata