UDROIU IULIAN, CONFERENȚIAR UNIVERSITAR DOCTOR, ESTE FAVORIT LA FUNCŢIA DE RECTOR AL UNIVERSITĂŢII VALAHIA DIN TÂRGOVIŞTE

Universitatea Valahia îşi alege un nou rector peste câteva zile, asta desi la Alexandria, unde avem o facultate a acestei universităţi, se pare că nu este un lucru care să stârnească curiozitatea cuiva.

Actualul rector nu şi-a mai depus candidatura, fiind sigur că nu mai are nicio șansă, aruncându-și totuși în luptă “omul” , mai precis pe conf. Laura Gorghiu, responsabilă pe calitate (calitate care nu prea se vede la Alexandria).

Toate sursele ne dau ca favorit pe Iulian Udroiu, în prezent Director General Administrativ, acesta bucurându-se de un val de simpatie din parte studenților și colegilor profesori.

De altfel,echipa acestuia a și câștigat prima luptă cu actuala conducere, în luna ianuarie, atunci când s-a impus în Senatul Universității Valahia.

Odată cu schimbarea rectorului, Facultatea de Științe și Inginerie Alexandria ar intra într-o nouă etapă, aceea a unui mediu academic adevărat, astăzi fiind cunoscută ca o “fabrică de diplome”.

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata