UN TÂNĂR DE 23 DE ANI DIN JUDEŢUL DÂMBOVIŢA, GĂSIT MORT ÎN GERMANIA. AUTORITĂŢILE AU DESCHIS DOSAR PENAL

Un tânăr de 23 de ani, din Bălteni, judeţul Dâmboviţa, a fost găsit mort în locuinţa pe care o închiriase într-o localitate din Germania, transmit Ştirile ProTV. Autorităţile din Germania au deschis un dosar penal pentru ucidere din culpă şi urmează să stabilească dacă a fost o sinucidere sau o moarte accidentală.

Tânărul de 23 de ani din Bălteni muncea la o firmă de curăţenie din Germania, fiind plecat din ţară în urmă cu şapte luni. În urmă cu trei zile, apropiaţii au rămas uimiţi după ce au văzut pe contul lui de socializare un mesaj cutremurător. „Andrei nu ar fi făcut asta, sub nicio formă.

Era vesel tot timpul, acum o săptămână, doua avea planuri să îşi aducă acolo familia şi acum deodată să auzim că nu mai e”, a spus Daniela Florescu, mătuşa tânărului, potrivit Stirile ProTV.

Cosmin Florescu, vărul tânărului decedat, a postat un mesaj pe Facebook, iar unul dintre comentatori a scris că acesta s-ar fi spânzurat. Luni, autorităţile au înştiinţat familia în mod oficial despre deces. Un văr a fost ultimul care a schimbat câteva mesaje cu Andrei înainte să se afle de tragedie.

Acesta spune că nimic nu i-a dat de bănuit că urmează o asemenea nenorocire. Autorităţile din Germania au deschis un dosar penal pentru ucidere din culpă şi urmează să stabilească la finalizarea cercetărilor dacă a fost o sinucidere sau o moarte accidentală.

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata