Viorel Cataramă a făcut deja planul la Dinamo: ‘Vreau să cotez clubul la bursă. Nu vreau să fiu patron unic sau șeful suprem’

Omul de afaceri Viorel Cataramă a declarat joi, la emisiunea ”Gândurile lui Cristoiu”, că după ce va cumpăra Dinamo va susține șase-opt luni clubul de fotbal, după care va lista acțiunile la bursă. ”Nu cumpăr să fiu patron unic și să fiu șeful suprem”, a mai spus el.

”Eu nu cumpăr (echipa de fotbal Dinamo -n.r.) ca să fiu patron unic și să fiu șeful suprem. Eu vreau să am o perioadă de tranziție de opt luni, nouă luni până cotez clubul la bursă. Deci se vede exact care e toată situația, pentru că nu te poți cota la bursă decât dacă ai un audit făcut ca lumea. Susțin clubul șase, șapte, opt luni ca să-și continue activitatea, după care mă duc să-l cotez la bursă, în așa fel încât să atrag cinci-zece milioane de euro pentru club. Nu vor mai fi acționari majoritari, iar clubul va fi condus de profesioniști”, a declarat Viorel Cataramă la emisiunea ”Gândurile lui Cristoiu”.

Omul de afaceri, Viorel Cataramă, a avut prima întâlnire cu Ionuț Negoiță cu privire la situația clubului Dinamo București, afirmând că situația de la Dinamo nu este alarmantă.

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata