Liga 1 are un nou stadion! ”Terminăm rapid”. Meciul care va inaugura arena ce a costat 15 milioane de euro

Liga 1 va avea foarte curând un nou stadion. Este vorba despre ”Municipalul” din Târgoviște, la care se lucrează din 2019 și care a costat 15 milioane de euro.

Liga 1 are un nou stadion! ”Terminăm rapid”. Meciul care va inaugura arena ce a costat 15 milioane de euro

În vara anului 2019, primarul din Târgoviște, Daniel Cristian Stan, anunța cu fast că încep lucrările de modernizare a stadionului ”Eugen Popescu”, iar Chindia va juca într-o ”casă nouă” în maximum 10 luni, adică în luna mai 2020.

Acum, același edil anunță că ”lucrarea este gata”. Rămâne de văzut dacă va fi chiar așa, pentru că oficialii clubului dâmbovițean au mai anunțat, cu surle și trâmbițe, inaugurarea arenei la meciul cu FCSB, din decembrie 2022.

”Nici măcar nu e o replică sau un răspuns. Terminăm rapid stadionul”, este mesajul postat, printre altele, de către primarul Municipiului Târgoviște pe pagina de Facebook, alături de câteva fotografii edificatoare.

Stadionul a fost inspectat recent de o comisie formată din membri ai Ligii Profesioniste de Fotbal, dar și ai firmei care deține drepturile de televizare pentru Liga 1, eAD, iar această comisie a concluzionat că meciul Chindiei de acasă cu UTA, din etapa 5 a play-out-ului, programat în weekendul 22-23 aprilie, în direct la Digi Sport 1,va putea fi găzduit de stadionul din Târgoviște, susține gsp.ro.

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata